Kıbrıs

YYK’nın Web TV kuruluşları başta olmak üzere yayıncı kuruluşlara yönelik başlattığı ziyaretler sürüyor

Yayın Yüksek Kurulu Başkanı Feyzi Hansel, radyo, televizyon ve Web TV kuruluşlarına yönelik başlattığı nezaket ziyaretlerini sürdürüyor.

YYK Basın Bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Feyzi Hansel, ziyaretler çerçevesine ilk olarak Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı’na bağlı Radyo Vatan’ı ziyaret etti.

Ziyarette, Başkan Feyzi Hansel’e, YYK Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Gürlek eşlik etti.

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Atilla Karaca ve Radyo Vatan Program Yapımcısı ve Sunucusu Serkan Tetik ile görüşen Hansel ve Gürlek, daha sonra Radyo Vatan tesislerini gezerek, personel ile tanışma fırsatı buldu.

Ziyarette, Yayın Yüksek Kurulu ile Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı’nın faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca, mevzuattaki değişiklikler başta olmak üzere, sektörde gelişmeye ihtiyaç duyulan konular ile Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı bünyesindeki Radyo Vatan, Radyo Vatan Türkü ve Radyo Vatan Nihavent’in fonksiyonları üzerinde duruldu.

YYK Başkanı Feyzi Hansel ile Kurul üyesi Hüseyin Gürlek, daha sonra Web TV lisansı alan kuruluşlara yönelik ziyaretler gerçekleştirdi.

Hansel, bu çerçevede, ülkede ilk Web TV lisansı alan Kuzey Kıbrıs Web TV’yi ziyaret ederek, Kuzey Kıbrıs Web TV Direktörleri Aykut Aksu ve Neziha Aksu ile bir araya geldi. Hansel’e Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Gürlek eşlik etti.

YYK Başkanı Feyzi Hansel ve Kurul üyesi Hüseyin Gürlek, ziyarette, Kuzey Kıbrıs Web TV tesisini gezerek, personel ile tanışma fırsatı buldu.

Feyzi Hansel ve Hüseyin Gürlek, daha sonra ülkemizde ilk Web TV yayınlarını başlatan kuruluş olan Kıbrıs Postası Web TV’yi ziyaret etti.

Hansel ve Gürlek ziyarette, Kıbrıs Postası Web TV Direktörü Polat Alper ile bir araya geldi.

Ziyaretlerde, Web TV’ler, yasal mevzuat ile ilgili gelişmeler, ihtiyaçlar ve sektörün sorunları üzerinde istişarelerde bulunuldu.

Bir yanıt yazın