ManşetSpor

Ali Koç açıkladı! ‘Arda Fenerbahçe’de kalmayacak

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, teknik direktörlük görevine getirilen İsmail Kartal’ın imza töreninde yaptığı açıklamada Arda Güler’in takımda kalmak istemediğini açıkladı. Jorge Jesus ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktörlük koltuğuna 3. kez İsmail Kartal’ı getiren Fenerbahçe, 62 yaşındaki çalıştırıcı için imza töreni düzenledi. İmza töreninde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da yer aldı.

Törende açıklamalarda bulunan Ali Koç, Fenerbahçe’nin son üç sezonda topladığı puanları paylaşarak, şampiyonluğun sadece masada kazanılmadığını iddia etti. Son günlerin merak edilen bir diğer konusu olan Arda Güler transferine de değinen Ali Koç genç yıldızın takımda kalmayacağını açıkladı.

Ali Koç, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: ‘ARDA BURADA KALMAK İSTEMİYOR’ ”Milyonlarca Fenerbahçe taraftarı Arda’yı bağrına basmıştır. Ne kadar sempati sahibi olduğunu biliyoruz. Süreç henüz sonuçlanmadı. Sonuçlandıktan sonra yaşananları anlatacağım. Bunları bilmek taraftarımızın hakkıdır. Birkaç saate, güne belli olabilir. Allah herkes için en hayırlısını yapsın. Arda Fenerbahçe’de kalmayacak. Çünkü kalmak istemiyor.

Türkiye’de şampiyonluk sadece sahada kazanılmıyor. Birazdan rakamları açıklayacağım. Fenerbahçe taraftarına mesaj olarak bunları paylaşacağım. Geçen sene şampiyon olamamak tahammül sınırlarını zorladı. Futbol takımımıza yeterince kredi verilmiyor. Bunun yanlış olduğunu paylaşacağım.

Son üç sene içerisinde en çok puan toplayan takım 235 puanla Fenerbahçe… En çok galibiyet alan takım 71 ile Fenerbahçe… En az mağlubiyet alan takım 21 ile Fenerbahçe ve Beşiktaş… En çok gol atan takım 232 gol ile Fenerbahçe…. Taraftarlarımız büyük resmi görsünler.

Bir yanıt yazın