Yaşam

‘En Moda’ Dergisi’nin düzenlediği ödül töreni 15 Haziran’da yapılacak.

‘En Moda’ Dergisi’nin her yıl düzenlediği Uluslararası Ödül Töreni, pandemi dolayısıyla verilen 2 yıl aranın ardından bu yıl 15 Haziran Çarşamba günüGirne Club La Nouba’da gerçekleştirilecek.

Medya sponsorluğunu Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nun üstlendiği En Moda Uluslararası Ödül Töreniyle ilgili Kaya Palazzo Otel’de basın toplantısı düzenlendi.

En Moda magazin Direktörü Özer Akkeleş, En Moda Uluslararası Ödül Töreninin dünyanın 7 kıtasından birbirinden ünlü sanatçıların katılımıyla gerçekleştiğini belirtti.Özer Akkeleş, büyük yankı uyandıracak ödül töreninin Medya Sponsorluğunda, ekranlarından tüm dünyaya canlı olarak yayınlanacağını da belirtti.

Ana Sponsor Baştaşlar Grup- Sun Valley Resort and Residnecy’i temsilen konuşan Baştaşla r Group Genel Koordinatörü Sinem Baştaş, Avon-Mac Cosmetics adına konuşan Başman Group of Companies Yönetim Kurulu Üyesi Pınar Başman Süren ve Bayrak Radyo Televizyon Kurumunu temsilen Ziya Tunaç ile sponsor kuruluşların temsilcileri yaptıkları konuşmalarda organizasyonun önemini vurguladılar.

Konuşmaların ardından, bu yıl ödül töreni içinde yer alacak İkon Kral ve Kraliçesi Yarışmasının finalistleri basına tanıtıldı.

Bir yanıt yazın