KıbrısManşet

Haybulans, yaralı canlar için hizmete başladı

Ülkenin hemen her bölgesinde özellikle sokak hayvanlarının ve diğer tüm hayvanların yardımına koşan ve sesi olan Altın Patiler Derneği güzel haberi paylaştı.

Dernek, Merit İnternational tarafindan Girne-Alsancak’ta bulunan ve Nülten Oral’ın Başkan’ı olduğu Freedom Sanctuary (Özgürlük Sığınağı) Derneği’ne bağışlanan Haybulans’ın Çatalköy-Karşıyaka arasında hizmete başladığını duyurdu.

İlgili güzergah içinde yaralı bir hayvan görüldüğünde onun kurtulması için ve Haybulans hakkında bilgi almak için 05338730094 iletişim numarası paylaşıldı.

Freedom Sanctuary Derneği övgü topluyor…

150 engelli hayvana yuva olan Freedom Sanctuary Derneği, dernek yetkililerinin girişimleri ve uğraşları sonucu içinde bulunduğumuz yıl olan 2023 yılı içerisinde 1200’ün üzerinde sokak hayvanını da kısırlaştırdı. Tüm canlara bir çok hizmeti ve onlar için girişimleri bulunan Dernek, vatandaşlar tarafından takdir topluyor.

Merit’lerden çok büyük destek…

Geçtiğimiz gün “Bir Fikrimiz Var” sloganıyla, Merit Entertainment öncülüğünde ve Merit International ana sponsorluğunda Merit Diamond’ta “Sokak Hayvanlarına Yardım Gecesi” düzenlenmiş, sokaktaki ve barınaklardaki hayvanlar için yoğun ilgi gösterilen ve önemli isimlerin de katıldığı gecede yardımlar toplanmıştı. Merit, sayısız kez, sokak hayvanları için yaptığı ve vesile olduğu yardımlarla hayvansever vatandaşların gönülde taht kurmuş durumda.

Bir yanıt yazın