Kıbrıs

“Şampiyon Melekler İçin Boyuyoruz!” etkinliği Çatalköy’de gerçekleşti

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği yararına, “Şampiyon Melekler İçin Boyuyoruz!” etkinliği Çatalköy’de gerçekleşti.

         Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği, Çatalköy-Esentepe Belediyesi, Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği ve Tasarımcı İnci Arkan işbirliğinde, Acapulco Otel ve FLY Kıbrıs Sponsorluğunda Hazreti Ömer Türbesi Rekreasyon alanında yer alan Şampiyon Melekler Zeytin Koruluğu’nda gerçekleşen etkinlikten elde edilen tüm gelir derneğe bağışlanacak. 

         Etkinlikte katılımcılar Tasarımcı İnci Arkan ve iki boyama artistinin Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği yararına tasarladıkları mont ve gömlekleri satın alırken, dileyen katılımcılar da seçtikleri mont ve gömlekleri kendi istedikleri şekilde tasarlayıp satın alarak derneğe katkı sağladılar.

         Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Karakaya, etkinliğin gerçekleşmesine katkı koyan herkese teşekkür ederek, meleklerin adlarını yaşatmak için kendilerine her gün yeni projelerle gelen herkese minnettar olduklarını ifade etti.

        Adalet arayışlarında ve Şampiyon Melekler’in adını yaşatmak için hayata geçecek projelere toplumun verdiği desteğin kendilerine güç kattığını ifade eden Karakaya, adaletin yerini bulması için mücadeleyi sürdüreceklerini vurguladı.

         Tasarımcı İnci Arkan da, şampiyon meleklerin anısını yaşatacak projelere katkı sağlamaya devam edeceğini dile getirerek, etkinliğe katkı koyan herkese teşekkür etti.

         GİKAD Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Özbekoğlu da GİKAD olarak Şampiyon Melekler’in adını yaşatacak her türlü projede yer almaya hazır olduklarını ifade etti.

         Çatalköy-Esentepe Belediye Başkanı Ceyhun Kırok da, Şampiyon Melekler’in adlarını yaşatmak ve onlar için verilen adalet  arayışının  en adil şekilde sonuçlanması için  mücadele etmenin toplumsal bir görev olduğuna vurgu yaptı.

BT

Bir yanıt yazın